KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Hovězí maso na pivě

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí maso na pivě potřebujeme tyto suroviny:

   • 8 plátků hovězího masa
   • 5 plátků slaniny
   • 4 velké cibule
   • tymián
   • plnotučná horčice
   • 1 hrnek světlého piva
   • sůl
   • pepř
Recept hovězí maso na pivě připravíme takto:
Plátky masa nakrájíme na nudle a opečee na vyškvařené slanině, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě, dokud není maso téměř měkké. Do druhého pekáče střídavě naskládáme maso, posypeme tymiánem a potřeme hořčicí a naskládáme vrstvu cibule nakrájené na kolečka a opakujeme tak, aby poslední vrstva byla cibule. Zalejeme pivem a dáme zapéct do trouby. Až cibule navrchu změkne, maso je hotové a můžeme podávat například s chlebem nebo rýží.





hovězí maso na pivě, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz