KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí maso na pivě potřebujeme tyto suroviny: • 8 plátků hovězího masa • 5 plátků slaniny • 4 velké cibule • tymián • plnotučná horčice • 1 hrnek světlého piva • sůl • pepř Recept hovězí maso na pivě připravíme takto:
Plátky masa nakrájíme na nudle a opečee na vyškvařené slanině, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě, dokud není maso téměř měkké. Do druhého pekáče střídavě naskládáme maso, posypeme tymiánem a potřeme hořčicí a naskládáme vrstvu cibule nakrájené na kolečka a opakujeme tak, aby poslední vrstva byla cibule. Zalejeme pivem a dáme zapéct do trouby. Až cibule navrchu změkne, maso je hotové a můžeme podávat například s chlebem nebo rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso na pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vařené hovězí maso, vepřové maso po staročesku, uzené maso s křenem, králík na černém pivě, hovězí plněné závitky, hovězí srdce na smetaně, vepřové maso pečené na kmíně, mleté maso v zelí, dušené hovězí nudličky se zeleninou, hovězí na česneku a víně hovězí maso na pivě, recept, hlavní jídla |