KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí maso na pivě potřebujeme tyto suroviny: • 8 plátků hovězího masa • 5 plátků slaniny • 4 velké cibule • tymián • plnotučná horčice • 1 hrnek světlého piva • sůl • pepř Recept hovězí maso na pivě připravíme takto:
Plátky masa nakrájíme na nudle a opečee na vyškvařené slanině, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě, dokud není maso téměř měkké. Do druhého pekáče střídavě naskládáme maso, posypeme tymiánem a potřeme hořčicí a naskládáme vrstvu cibule nakrájené na kolečka a opakujeme tak, aby poslední vrstva byla cibule. Zalejeme pivem a dáme zapéct do trouby. Až cibule navrchu změkne, maso je hotové a můžeme podávat například s chlebem nebo rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso na pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí na celeru s jablky, vepřové maso se zelím po řecku, boloňský hovězí hrnec, hovězí na víně s brusinkami, dušené hovězí maso s křenem, vepřové maso po staročesku, hovězí guláš, uzený úhoř v pivě, pikantní kuličky na pivě, irská hovězí mísa hovězí maso na pivě, recept, hlavní jídla |