KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Dušené klokaní maso

Kategorie: hlavní jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept dušené klokaní maso potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g klokaního masa
   • 300 g tučnějšího bůčku
   • 2 cibule
   • lžíce mouky
   • sůl
   • pepř
Recept dušené klokaní maso připravíme takto:
Tučný bůček a klokaní maso nakrájíme na plátky a osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme také na plátky. Dno hrnce vyložíme bůčkem, na něj položíme klokaní maso a na něj naklademe cibuli. Hrnec přikryjeme a na prudším ohni vaříme deset minut. Pak dolijeme trochu vody a na mírnějším ohni dusíme cca dvě hodiny.





dušené klokaní maso, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz