KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vepřové maso na žampiónech

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vepřové maso na žampiónech potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vepřového masa
   • 150 g žampiónů
   • 0,5 l mléka
   • 50 g másla
   • sůl
   • celý černý pepř
Recept vepřové maso na žampiónech připravíme takto:
Maso osolíme, dáme do pekáče s rozehřátým máslem a pečeme dozlatova. Pak zalijeme mlékem, přiklopíme a dusíme doměkka. Mezitím podusíme na másle pokrájené žampióny a přidáme spolu s pepřem k masu. Hotové maso krájíme na plátky a podáváme nejlépe s rýží.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso na žampiónech nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

masové kuličky plněné sýrem, hovězí maso na cibuli, hrbaté maso, vepřové ledvinky s jablkem, dušené sójové maso s mrkví, sójové maso se zeleninou, dušené telecí maso, vepřové v zelí, bosenské masové kuličky, sicilské masové koule



vepřové maso na žampiónech, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz