![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g vepřového masa • 150 g žampiónů • 0,5 l mléka • 50 g másla • sůl • celý černý pepř Recept vepřové maso na žampiónech připravíme takto:
Maso osolíme, dáme do pekáče s rozehřátým máslem a pečeme dozlatova. Pak zalijeme mlékem, přiklopíme a dusíme doměkka. Mezitím podusíme na másle pokrájené žampióny a přidáme spolu s pepřem k masu. Hotové maso krájíme na plátky a podáváme nejlépe s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso na žampiónech nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí maso na žampionech, masová směs se zeleninou, uzené maso zapečené se sýrem, vepřové srdce na divoko, bosenské masové kuličky, vepřové na medu se švestkami, vepřové dušené na pivě, kotlíkový guláš z vepřového a krůtího masa, krůtí maso s fazolovým ragú, zapékané vepřové řízky v rajčatové omáčce vepřové maso na žampiónech, recept, hlavní jídla |