KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Staročeská polévka s masem a játry

Kategorie: polévky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept staročeská polévka s masem a játry potřebujeme tyto suroviny:

   • 40 dkg zadního hovězího masa
   • 20 dkg vepřové srdce
   • 10 dkg vepřových jater
   • 20 dkg kořenové zeleniny
   • 1 rajče
   • kousek květáku
   • 1 pórek
   • 2 listy kapusty
   • sůl
Recept staročeská polévka s masem a játry připravíme takto:
Omyté maso a vnitřnosti zalijeme asi 3 litry studené vody, osolíme a zvolna vaříme. Po hodině přidáme očištěnou zeleninu a vaříme další hodinu. Pak vybereme maso, zeleninu nakrájíme na kousky a podáváme zalité vývarem.





staročeská polévka s masem a játry, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz