KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Segedínský guláš II

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept segedínský guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g vepřového bůčku
   • cibule
   • tuk
   • mletá paprika
   • voda
   • sůl
   • kmín
   • 400 g kysaného zeli
   • hladká mouka
   • mléko
Recept segedínský guláš připravíme takto:
Vepřový bůček nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na drobno, zpěníme ji na tuku, přidáme mletou papriku, zpěníme a zalijeme vodou. Do tohoto základu vložíme maso, osolíme, okořeníme a pod poklicí dusíme do poloměkka. Pak přidáme pokrájené kysané zelí a opět dusíme. Nakonec guláš zahustíme zásmažkou připravenou ze zbylého tuku a mouky, promícháme a zvolna dodusíme doměkka. Před koncem varu přilijeme mléko, guláš dosolíme a krátce povaříme. Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Segedínský guláš II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

bůčkový guláš, americký guláš, telecí pivní guláš, rybí guláš ii, francouzský guláš, bramborový guláš s uzeninou, beraní guláš, kančí guláš s oreganem, fazolový guláš s masem, masopustní vepřový guláš



segedínský guláš ii, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz