KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept francouzský guláš potřebujeme tyto suroviny: • 500 g hovězího • 500 g telecího masa • 200 g vepřového masa • 2 cibule • 12 malých brambor • lžička octa • 50 g másla • 200 g rajčat • lžička mouky • 1,5 dl smetanové omáčky • lžička papriky • sůl • pepř Recept francouzský guláš připravíme takto:
Cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme na másle dozlatova. Nakrájíme veškeré maso na kostičky a opražíme je dohněda na másle s cibulkou. Zaprášíme moukou, přidáme papriku, pepř, ocet, sůl a nakrájená rajčata. Zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přikryjeme poklicí a zvolna 30 minut dusíme. Přidáme částečně předvařené brambory, znovu přikryjeme a dusíme dalších 30 minut. Nakonec přidáme smetanovou omáčku, dusíme dalších 10 minut a horké podáváme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Francouzský guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kančí guláš s brusinkami, kančí guláš, pikantní vepřový guláš, staročeský guláš, kančí guláš se smetanou, křemenáče na francouzský způsob, krakonošův guláš, farmářský guláš, sójový segedinský guláš, mléčný guláš francouzský guláš, recept, hlavní jídla |