![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 roštěnky • 150 g cibule • 1 celer • 30 g hladké mouky • 1 rajčatový protlak • 100 ml bílého vína • mletá paprika • olej • sůl • pepř Recept rýnská roštěná připravíme takto:
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Poté maso vyjmeme, ve výpeku osmažíme cibuli, přidáme nakrájený celer, orestujeme papriku, přimícháme protlak a přilijeme víno. Hotový základ vložíme do tlakového hrnce, přidáme maso, zalijeme trochou vody a dusíme na mírném ohni asi 12 minut. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rýnská roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: znojemská roštěná, lomnická roštěná, labužnická roštěná, roštěná na houbách, ďábelská roštěná, zapékaná roštěná se sýrem, maďarská roštěná, francouzská roštěná, domácí hovězí roštěná, hovězí roštěná na zelenině rýnská roštěná, recept, hlavní jídla |