KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Francouzská roštěná

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept francouzská roštěná potřebujeme tyto suroviny:

   • 700 g roštenky
   • 1 lžíce smetany
   • 1 lžíce octa
   • 1 červená cibule
   • máslo
   • lžíce tuku
   • 14 g kapar
   • sůl
   • lžíce petrželky
Recept francouzská roštěná připravíme takto:
Vykostěnou roštenku očistíme, nakrájíme na plátky, naklepeme z obou stran do tenka a osolíme. Kapary nakrájíme nadrobno a spolu s nakrájenou petrželkou a cibulí osmahneme na másle. Tím pak potřeme plátky z roštěnky, plátky svineme, zavážeme nití a v nádobě s 1 lžící tuku dusíme doměkka. Nakonec do šťávy přidáme 1 lžíci octa a smetany. Před podáváním niť odstraníme, maso nakrájíme a polijeme omáčkou.





francouzská roštěná, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz