KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pstruh na másle a víně potřebujeme tyto suroviny: • 1 pstruh • hladká mouka • máslo • 2 dcl bílého vína • sůl • kmín • bylinky (petržel + tymián + rozmarýn + libeček) Recept pstruh na másle a víně připravíme takto:
Očištěného a vykuchaného pstruha osolíme, posypeme kmínem a zaprášíme moukou. Na pánvi rozpustíme máslo a pstruha krátce po obou stranách osmahneme. Pak ho posadíme na břicho tak, že roztáhneme boky a podlijeme vínem, zasypeme čerstvými zelenými bylinkami a dusíme do měkka. Podáváme s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na másle a víně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh na grilu, pstruh se sýrem, jelení steak na červeném víně, pstruh na víně, srnčí na víně se sýrem, vaření okouni na víně s máslem, žampióny na víně a slanině, kuřecí prsa na červeném víně, hovězí plec na červeném víně, telecí maso na víně pstruh na másle a víně, recept, hlavní jídla |