KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vánoční pstruh

Kategorie: hlavní jídla, vánoční jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vánoční pstruh potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 pstruzi
   • 50 g oloupaných mandlí
   • 1 cibule
   • sůl
   • mletý černý pepř
   • citronová šťáva
   • rostlinný olej
   • 1 lžíce worchestrové omáčky
   • zelená petrželová nať
Recept vánoční pstruh připravíme takto:
Vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme, okořeníme mletým černým pepřem, pokapeme citronovou šťávou, krátce osmahneme na rozehřátém rostlinném oleji, vyndáme a uchováme v teple. Ve výpeku osmahneme cibule nakrájenou na kolečka a mandle, přimícháme lžíci worchestrové omáčky, vložíme zpět osmahnuté pstruhy a opékáme doměkka. Podáváme ozdobené kousky zelené petrželové natě.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Vánoční pstruh nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

plněný vánoční kapr, pstruh na víně, pstruh plněný houbami, pstruh na modro, pstruh s bylinkovou omáčkou, pstruh se sýrem, pstruh na rozmarýnu, vánoční kapr s kysaným zelím, pstruh na tokajském víně, pstruh na grilu ii



vánoční pstruh, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz