![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 celé pražmy (cca 300 g každá) • hrubá sůl • rozmarýn • šalvěj Recept pražma pečená v solné krustě připravíme takto:
Ryby očistíme, naplníme bylinkami, obalíme v hrubé soli a pečeme 25 minut při teplotě 200°C. Pak z ryb vyndáme bylinky, očistíme je od soli a stáhneme kůži. Podáváme se zeleninovým salátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pražma pečená v solné krustě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečená rajčata s lilkem, pečená jehněčí kýta, pečená slepice, pečená divoká kachna, pečená krkovička s rozmarýnem, vepřová plec pečená na mléce, pečená svatomartinská husa se švestkovou omáčkou, zapečená paprika s rýží a uzeným tofu, zapečená brokolice, pečená nadívaná jehněčí kýta pražma pečená v solné krustě, recept, hlavní jídla |