KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pražma pečená v solné krustě potřebujeme tyto suroviny: • 4 celé pražmy (cca 300 g každá) • hrubá sůl • rozmarýn • šalvěj Recept pražma pečená v solné krustě připravíme takto:
Ryby očistíme, naplníme bylinkami, obalíme v hrubé soli a pečeme 25 minut při teplotě 200°C. Pak z ryb vyndáme bylinky, očistíme je od soli a stáhneme kůži. Podáváme se zeleninovým salátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pražma pečená v solné krustě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pečená obalovaná vejce, panenka v česnekovo-sýrové krustě, pečená svatomartinská husa se švestkovou omáčkou, zapečená bramborová kaše, pečená vepřová panenka, opečená polenta se zeleninou a mozzarelou, zapečená pohanka se zeleninou, pečená vepřová játra s brambory, pečená ledvinka, staročeská pečená kachna pražma pečená v solné krustě, recept, hlavní jídla |