KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěnaKategorie: speciality, telecí masoHodnocení receptu:Na recept pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna potřebujeme tyto suroviny: • 400 g telecího brzlíku • 50 g telecího glacée • 2 dcl bílého vína • 50 g parmazánu • 50 g másla • 20 g smetany • 20 g divokého česneku • 1 dcl plnotučného mléka • 100 g bílé navety • 50 g celozrnného toastu • olivový olej • tymián • sůl • pepř Recept pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna připravíme takto:
Telecí brzlík povaříme v telecím vývaru s tymiánem do měkka. Pak brzlík nakrájíme na jednotlivé porce a před podáváním provaříme v silném telecím glacée. Rýži na rissoto opečeme na olivovém oleji, zalijeme bílým vínem a vaříme. Přidáme rozmixovaný česnek a lehce povaříme. Přidáme smetanu a parmazán. Na závěr přimícháme máslo. Parmazán rozmixujeme v mléce, přidáme trochu smetany a zavaříme. Pak vyšleháme pěnu. Pokrm doplníme marinovanou navetou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: telecí pečeně nadivoko, telecí medailónky, telecí prsa plněná houbovou rýží, gratinované telecí řízky, galja - dušené telecí maso s čočkou a kaštany, telecí řízek praha, marinovaná telecí játra, telecí ragú s cibulí, telecí medajlonky, skopový jazyk na česneku pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna, recept, speciality |