KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna

Kategorie: speciality, telecí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g telecího brzlíku
   • 50 g telecího glacée
   • 2 dcl bílého vína
   • 50 g parmazánu
   • 50 g másla
   • 20 g smetany
   • 20 g divokého česneku
   • 1 dcl plnotučného mléka
   • 100 g bílé navety
   • 50 g celozrnného toastu
   • olivový olej
   • tymián
   • sůl
   • pepř
Recept pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna připravíme takto:
Telecí brzlík povaříme v telecím vývaru s tymiánem do měkka. Pak brzlík nakrájíme na jednotlivé porce a před podáváním provaříme v silném telecím glacée. Rýži na rissoto opečeme na olivovém oleji, zalijeme bílým vínem a vaříme. Přidáme rozmixovaný česnek a lehce povaříme. Přidáme smetanu a parmazán. Na závěr přimícháme máslo. Parmazán rozmixujeme v mléce, přidáme trochu smetany a zavaříme. Pak vyšleháme pěnu. Pokrm doplníme marinovanou navetou.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

skopový jazyk na česneku, telecí ragú s cibulí, telecí prsa plněná houbovou rýží, telecí medailónky, marinovaná telecí játra, gratinované telecí řízky, telecí řízek praha, telecí pečeně nadivoko, telecí medajlonky, galja - dušené telecí maso s čočkou a kaštany



pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz