![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg telecího masa • 150 ml červeného vína • 2 rajčata • 1 kg malých cibulek • 3 stroužky česneku • 200 ml oleja • sůl • pepř • skořice • kmín • 1 lžíce octa • 2 bobkové listy Recept telecí ragú s cibulí připravíme takto:
Vykostěné maso nakrájíme na malé kousky, osmahneme na polovině množství oleje, zalijeme trochou vody a podusíme. Rajčata rozmačkáme vidličkou a spolu s celými, oloupanými cibulkami přidáme k masu, opepříme, přidáme nasekaný česnek, víno, ocet a zbylé množství oleje, opatrně promícháme, přikrijeme a pomalu vaříme do měkka. Nemícháme, jen občas hrncem potřeseme, aby cibulky zůstaly celé. Podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Telecí ragú s cibulí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: ukrajinské kachní ragú, marinovaná telecí játra, jelení ragú s hříbky na červeném víně, kozlí růžky s cibulí a pršutem na pivě, pošírovaný telecí brzlík v telecím glacée, rissoto divokého česneku a parmazánová pěna, telecí prsa plněná houbovou rýží, telecí pečeně nadivoko, srnčí ragú na rybízové smetaně, tuniské ragú, telecí medajlonky telecí ragú s cibulí, recept, speciality |