KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept minestra s vepřovým masem potřebujeme tyto suroviny: • 250 g vepřového masa bez kostí • cibule • 40 g tuku • sůl • 50 g rýže • 150 g zeleniny • 100 g hub • česnek • kousek bobkového listu • 2 zrnka pepře • špetka tymiánu • oregano nebo majoránka • 50 g polévkových těstovin • 4 lžíce smetany • paprika • 4 lžíce strouhaného sýra Recept minestra s vepřovým masem připravíme takto:
Rýži podusíme na tuku společně s drobně nakrájenou cibulí, přidáme maso nakrájené na kostičky, osmahneme, zalijeme litrem vody, osolíme a uvaříme doměkka. Přidáme nakrájenou zeleninu a houby, česnek a koření a vaříme. Zavaříme těstoviny a necháme přejít varem. Na talíři přidáme smetanu, pažitku a sýr. V naší kuchařce bylo kromě receptu Minestra s vepřovým masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: boršč s mletým masem, francouzská zeleninová polévka s kuřecím masem, krkonošská cibulačka s hovězím masem, minestra s hovězím masem, cuketová polévka s kuřecím masem, hrachová polévka s beraním masem, špenátová polévka s jehněčím masem, půlnoční polévka s mletým masem, zeleninová polévka s hovězím masem, zeleninová polévka s uzeným masem minestra s vepřovým masem, recept, polévky |