![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 80 g uzeného masa • 800 g vývaru • 100 g bílého vína • 150 g cibule • 80 g oleje • 5g čerstvého pepře • 10 g pažitky Recept cibulačka s uzeným masem připravíme takto:
Na oleji orestujeme na klínky nakrájenou cibuli, přidáme čerstvý pepř, zalejeme vínem a vývarem a krátce povaříme. Při podávání přidáme do polévky orestované nakrájené uzené maso a nasekanou pažitku. V naší kuchařce bylo kromě receptu Cibulačka s uzeným masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zelňačka s houbami a vepřovým masem, babiččina cibulačka, čočkový krém s uzeným masem, zelňačka s mletým masem, minestra s vepřovým masem, cibulačka se smetanou, francouzská zeleninová polévka s kuřecím masem, krkonošská cibulačka s hovězím masem, špenátová polévka s jehněčím masem, minestra s hovězím masem cibulačka s uzeným masem, recept, polévky |