![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 300 g hovězího masa na minutku • 300 g kuřecích prsíček • 1 pórek • 1 červená paprika • 1 žlutá paprika • olej • na marinádu: 2 lžíce rýžového vína + půl lžíce solamylu + půl lžičky chilli omáčky + 1 lžička pasty sambal oelek Recept maso dvou barev na víně připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky. Z vína, pasty sambal oelek, solamylu a chilli omáčky připravíme marinádu, do které maso na jednu hodinu naložíme. Pak z masa marinádu slijeme, na rozpáleném oleji maso zprudka opečeme doměkka, přidáme papriky a pórek (nakrájené na tenké nudličky) a za stálého míchání ještě krátce osmahneme. Maso dvou barev podáváme s rýží nebo nudlemi. V naší kuchařce bylo kromě receptu Maso dvou barev na víně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí nudličky na víně, telecí maso s cibulí, dušené sójové maso s mrkví, jehněčí maso se žampióny, zadělávané telecí maso se zeleninou, telecí maso na víně, zapečené telecí maso se zeleninou, pečený králík na víně, jelení steak na červeném víně, kuřecí prsa na červeném víně maso dvou barev na víně, recept, hlavní jídla |