![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 850g kulaté telecí plece • 250g vařených bílých fazolí cannellini • 3 červené cibule • 2 mrkve • 1 stonek řapíkatého celeru • citron • kousek pórku • suché bílé víno • majoránka • tymián • olej extravirgine • sůl • pepř Recept telecí maso s cibulí připravíme takto:
Nechte cca 15 minut vařit vývar z mrkve, pórku, stonku celeru, špetky tymiánu, špetky majoránky, 2 kousků citronové kůry, a 500ml vína. Poté do vývaru přidejte telecí maso a nechte jej vařit další 2 hodiny. Vývar odstavte z ohně a nechte v něm maso vychladnout. Vychladlé telecí rozeberte na jemné kousky a podávejte s na plátky nakrájenou cibulí a fazolemi. Nakonec ochuťte olejem, osolte a opepřete. V naší kuchařce bylo kromě receptu Telecí maso s cibulí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečené vepřové maso se zeleninou, vepřové maso s vejci a bramborem, masový nákyp, vepřové maso na žampiónech, pštrosí maso na kantonský způsob, telecí ragú s olivami, hovězí maso na cibulce s vejci, telecí maso s rýží, telecí paprikáš, rolovaná telecí pečeně telecí maso s cibulí, recept, hlavní jídla |