![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g roštěnky • 40 g tuku • 100 g čerstvých rajčat • 2 zelené papriky • 1 velká cibule • mletá červená sladká paprika • sůl Recept maďarská roštěná připravíme takto:
Natenko naklepané a posolené maso osmahneme z obou stran na rozpáleném tuku. Nakrájenou cibuli osmahneme do růžova, přidáme mletou papriku, rajčata, podlijeme vodou, osolíme a dusíme. Před dodušením přidáme očištěnou a na kostky nakrájenou zelenou papriku a ješte chvíli povaříme. Podávame s bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarská roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kavkazská roštěná, koňská roštěná dušená na rajčatech, hovězí roštěná na zelenině, rýnská roštěná, hovězí roštěná, ďábelská roštěná, roštěná na smetaně, debrecínská roštěná, hovězí roštěná po srbsku, staročeská roštěná maďarská roštěná, recept, hlavní jídla |