![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 podkovy lososa • 1 citrón • 100 g hladké mouky • 100 ml smetany • sůl • pepř • bazalka • olivový olej Recept losos s bazalkovou omáčkou připravíme takto:
Lososa zakapeme citrónovou šťávou z půlky citrónu, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Z prudka orestujeme na oleji. Dáme do zapékaci mísy a necháme dojít v troubě. Nakonec zaléváme bazalkovou omáčkou. Tu připravíme tak, že výpek z lososa zalejeme šťávou z druhé půlky citrónu, přidáme bazalku, zalejeme smetanou a krátce povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Losos s bazalkovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: chřest se smetanovou omáčkou, vepřové medailonky s česnekovou omáčkou, losos s kapustou, losos v křenové omáčce, sicilské rýžové knedlíčky s rajčatovou omáčkou, mořský okoun s koprovou omáčkou, tvarohové šišky s ovocnou omáčkou, vařená štika s holandskou omáčkou, losos na divoko, myslivecké špagety s ovocnou omáčkou losos s bazalkovou omáčkou, recept, hlavní jídla |