![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g čerstvého lososa • sůl • 3 bobkové listy • 4 kuličky nového koření • 16 kuliček černého pepře • 1 lžička tymiánu • 4 lžíce olivového oleje • půlka citrónu Recept losos na divoko připravíme takto:
Maso z lososa nakrájíme na přibližně 2 centimetry silné plátky, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli uležet. Nové koření, pepř, tymián a nalámaný bobkový list roztlučeme v hmoždíři. Maso osušíme, potřeme ze všech stran olejem, posypeme rovnoměrně kořením a opět necháme chvíli uležet. Pak upečeme z obou stran na olejem potřené pánvi. Lososa na divoko podáváme se špenátem a vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Losos na divoko nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové srdce na divoko, pochoutka z lososa, nudle se špenátem a lososem, losos na zázvoru, vepřová kýta na divoko, vepřové maso na divoko, losos na bylinkovém másle, dušený losos na másle, steak z lososa na česneku, losos na zelenině losos na divoko, recept, hlavní jídla |