KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí na rozmarýnu

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí na rozmarýnu potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g jehněčího masa
   • 3 lžíce sádla
   • sůl
   • mletý pepř
   • 0,2 l bílého vína
   • česnek
   • sardelová pasta
   • rozmarýn
   • hovězí vývar
Recept jehněčí na rozmarýnu připravíme takto:
Maso nakrájíme na menší kostky a na sádle prudce opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn, rozkrájený česnek, sardelovou pastu, zalijeme bílým vínem, a dusíme do měkka. Podle potřeby v průběhu dušení podléváme vývarem.





jehněčí na rozmarýnu, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz