KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí na rozmarýnu potřebujeme tyto suroviny: • 800 g jehněčího masa • 3 lžíce sádla • sůl • mletý pepř • 0,2 l bílého vína • česnek • sardelová pasta • rozmarýn • hovězí vývar Recept jehněčí na rozmarýnu připravíme takto:
Maso nakrájíme na menší kostky a na sádle prudce opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn, rozkrájený česnek, sardelovou pastu, zalijeme bílým vínem, a dusíme do měkka. Podle potřeby v průběhu dušení podléváme vývarem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí na rozmarýnu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí kari, jehněčí plátky buchlovské paní, jehněčí maso s fazolkami, kyperská jehněčí pečeně, jehněčí výpečky, jehněčí na česneku s brambory a špenátem, jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou, jehněčí kolínka na bylinkách, jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem, jehněčí kotlety po anglicku jehněčí na rozmarýnu, recept, hlavní jídla |