![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g jehněčího masa • 3 lžíce sádla • sůl • mletý pepř • 0,2 l bílého vína • česnek • sardelová pasta • rozmarýn • hovězí vývar Recept jehněčí na rozmarýnu připravíme takto:
Maso nakrájíme na menší kostky a na sádle prudce opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn, rozkrájený česnek, sardelovou pastu, zalijeme bílým vínem, a dusíme do měkka. Podle potřeby v průběhu dušení podléváme vývarem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí na rozmarýnu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí džuveč se zeleninou, jehněčí kotlety po srbsku, jehněčí na rozmarýnu ii, jehněčí maso na česneku, dančí kýta na rozmarýnu, jehněčí souvlaki, irská jehněčí mísa, vepřová kýta na rozmarýnu, jehněčí kýta s mrkví a bramborami, jehněčí kotlety se žampiony jehněčí na rozmarýnu, recept, hlavní jídla |