![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g jehněčího masa • 3 lžíce sádla • sůl • mletý pepř • 0,2 l bílého vína • česnek • sardelová pasta • rozmarýn • hovězí vývar Recept jehněčí na rozmarýnu připravíme takto:
Maso nakrájíme na menší kostky a na sádle prudce opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn, rozkrájený česnek, sardelovou pastu, zalijeme bílým vínem, a dusíme do měkka. Podle potřeby v průběhu dušení podléváme vývarem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí na rozmarýnu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí maso na paprice, pečená jehněčí žebírka na rozmarýnu s fazolkami, jehněčí souvlaki, jehněčí hřbet plněný meduňkou, česneková jehněčí žebra, smažené jehněčí po horňácku, pstruh na rozmarýnu, jehněčí po marocku, jehněčí na česneku s brambory a špenátem, anglické jehněčí žebro jehněčí na rozmarýnu, recept, hlavní jídla |