![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 650 g libového jehněčího masa • 2 lžičky nasekaného česneku • 2 lžičky oregána • 1 lžička olivového oleje • čtvrt hrnku citronové šťávy Recept jehněčí souvlaki připravíme takto:
Kostky jehněčího masa marinujeme v marinádě z citronové šťávy, oleje, česneku a oregána nejlépe 12 hodin. Kostky jehněčího napíchneme na špízy a grilujeme za občasného otáčení a potírání marinádou asi 8 minut (nebo dokud nezhnědnou a nebudou hotovy podle vaší chuti). V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí souvlaki nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: česnekové jehněčí, jehněčí s rozmarýnem, jehněčí kotlety po srbsku, jehněčí kari, jehněčí rolka s provensálskou omáčkou, jehněčí kolínka na bylinkách, jehněčí ragú se žampiony, jehněčí maso na houbách, jehněčí džuveč se zeleninou, jehněčí kotlety po anglicku jehněčí souvlaki, recept, hlavní jídla |