KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí souvlaki potřebujeme tyto suroviny: • 650 g libového jehněčího masa • 2 lžičky nasekaného česneku • 2 lžičky oregána • 1 lžička olivového oleje • čtvrt hrnku citronové šťávy Recept jehněčí souvlaki připravíme takto:
Kostky jehněčího masa marinujeme v marinádě z citronové šťávy, oleje, česneku a oregána nejlépe 12 hodin. Kostky jehněčího napíchneme na špízy a grilujeme za občasného otáčení a potírání marinádou asi 8 minut (nebo dokud nezhnědnou a nebudou hotovy podle vaší chuti). V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí souvlaki nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: česnekové jehněčí, česneková jehněčí žebra, bílé zelí s jehněčím masem a jablky, kyperská jehněčí pečeně, jehněčí na rozmarýnu ii, irský jehněčí guláš, jehněčí maso na houbách, jehněčí plátky buchlovské paní, jehněčí kolínka na bylinkách, jehněčí džuveč se zeleninou jehněčí souvlaki, recept, hlavní jídla |