KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí souvlaki potřebujeme tyto suroviny: • 650 g libového jehněčího masa • 2 lžičky nasekaného česneku • 2 lžičky oregána • 1 lžička olivového oleje • čtvrt hrnku citronové šťávy Recept jehněčí souvlaki připravíme takto:
Kostky jehněčího masa marinujeme v marinádě z citronové šťávy, oleje, česneku a oregána nejlépe 12 hodin. Kostky jehněčího napíchneme na špízy a grilujeme za občasného otáčení a potírání marinádou asi 8 minut (nebo dokud nezhnědnou a nebudou hotovy podle vaší chuti). V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí souvlaki nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí plátky buchlovské paní, jehněčí kotlety se žampiony, smažené jehněčí po horňácku, jehněčí maso s fazolkami, jehněčí kousky na rajčatech s šalvějí a česnekem, jehněčí kolínka na bylinkách, jehněčí na rozmarýnu, jehněčí karbanátky, jehněčí kotletky v česnekové strouhance, jehněčí hřbet plněný meduňkou jehněčí souvlaki, recept, hlavní jídla |