![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g jehněčího masa • 500 g fazolek • 2 cibule • 3 lžíce sádla • sůl • 0,25 l kyselé smetany • půl lžičky mleté papriky Recept jehněčí maso s fazolkami připravíme takto:
Cibuli nakrájenou nadrobno podusíme na sádle. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, posypeme paprikou a přidáme k cibuli. Mezitím dusíme také na sádle očistěné fazolky, rozkrojené po délce. Změklé maso a fazolky smícháme do žáruvzdorné nádoby, zalijeme smetanou a zapečeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí maso s fazolkami nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí kotlety po srbsku, jehněčí výpečky, marinovaná jehněčí kýta, masový nákyp, sicilské dušené jehněčí se sýrem, jehněčí kotlety na bylinkách, bosenské masové kuličky, masové kuličky v citronové omáčce, hovězí maso na zázvoru, mleté maso v zelí jehněčí maso s fazolkami, recept, hlavní jídla |