KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí maso s fazolkami potřebujeme tyto suroviny: • 600 g jehněčího masa • 500 g fazolek • 2 cibule • 3 lžíce sádla • sůl • 0,25 l kyselé smetany • půl lžičky mleté papriky Recept jehněčí maso s fazolkami připravíme takto:
Cibuli nakrájenou nadrobno podusíme na sádle. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, posypeme paprikou a přidáme k cibuli. Mezitím dusíme také na sádle očistěné fazolky, rozkrojené po délce. Změklé maso a fazolky smícháme do žáruvzdorné nádoby, zalijeme smetanou a zapečeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí maso s fazolkami nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové maso na kari, hovězí maso v rajské omáčce, jehněčí rolka s provensálskou omáčkou, pivní masové noky, vepřové maso na švestkách, rybí filé s fazolkami, pštrosí maso na kantonský způsob, burgundské hovězí maso, marinovaná jehněčí kýta, vepřové maso s kedlubnou jehněčí maso s fazolkami, recept, hlavní jídla |