![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g jehněčího masa • 500 g fazolek • 2 cibule • 3 lžíce sádla • sůl • 0,25 l kyselé smetany • půl lžičky mleté papriky Recept jehněčí maso s fazolkami připravíme takto:
Cibuli nakrájenou nadrobno podusíme na sádle. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, posypeme paprikou a přidáme k cibuli. Mezitím dusíme také na sádle očistěné fazolky, rozkrojené po délce. Změklé maso a fazolky smícháme do žáruvzdorné nádoby, zalijeme smetanou a zapečeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí maso s fazolkami nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí kotlety se žampiony, mramorové maso, kuřecí maso se smetanovou omáčkou, zadělávané telecí maso se zeleninou, zapečené kuřecí maso se žloutkovou směsí, jehněčí kořínek na kmínu, jehněčí ragú se žampiony, krůtí maso s fazolovým ragú, jehněčí kýta s mrkví a bramborami, telecí maso s rajčaty jehněčí maso s fazolkami, recept, hlavní jídla |