KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí kotlety na bylinkách potřebujeme tyto suroviny: • 400 g očištěného jehněčího hřbetu • sůl • na marinádu: 3 citrony + bazalka + estragon + šalvěj + rozmarýn + česnek + olej Recept jehněčí kotlety na bylinkách připravíme takto:
Maso naporcujeme na kotletky (očištěnou kost necháme vykukovat), osolíme a připravíme marinádu. Bylinky a očištěný česnek nasekáme, přidáme citrónovou šťávu a zašleháme do oleje. Maso v marinádě necháme odpočinout 1 až 2 dny, pak jej zprudka opečeme na pánvi - asi minutu z obou stran. Podáváme teplé. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kotlety na bylinkách nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí kotletky v česnekové strouhance, jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem, normandské vepřové kotlety, pastýřský koláč jehněčí, jehněčí maso na houbách, jehněčí kotlety se žampiony, jehněčí karbanátky, česnekové jehněčí, kotlety s hamburskou omáčkou, jehněčí kotlety po anglicku jehněčí kotlety na bylinkách, recept, hlavní jídla |