KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí kotlety na bylinkách potřebujeme tyto suroviny: • 400 g očištěného jehněčího hřbetu • sůl • na marinádu: 3 citrony + bazalka + estragon + šalvěj + rozmarýn + česnek + olej Recept jehněčí kotlety na bylinkách připravíme takto:
Maso naporcujeme na kotletky (očištěnou kost necháme vykukovat), osolíme a připravíme marinádu. Bylinky a očištěný česnek nasekáme, přidáme citrónovou šťávu a zašleháme do oleje. Maso v marinádě necháme odpočinout 1 až 2 dny, pak jej zprudka opečeme na pánvi - asi minutu z obou stran. Podáváme teplé. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kotlety na bylinkách nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí kolínko pečené s česnekem a rozmarýnem, vepřové kotlety na na houbách, selské kotlety, jehněčí džuveč se zeleninou, staročeské vepřové kotlety, jehněčí na šafránu, kotlety s jablky, irské plněné kotlety, zapečené vepřové kotlety se sýrem a bramborami, polabské kotlety jehněčí kotlety na bylinkách, recept, hlavní jídla |