KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí výpečky potřebujeme tyto suroviny: • 600 g jehněčího masa (slabiny nebo ořezy...) • 4 stroužky česneku • 1 dcl vývaru • 1 dcl mléka • sůl • pepř Recept jehněčí výpečky připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostky, potřeme solí a česnekem a necháme 2-3 dny v chladu uležet. Pak podlijeme vodou a upečeme doměkka. Přebytečný tuk slijeme, za stálého míchání podlijeme mlékem a dopečeme do zlatohnědé barvy. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí výpečky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: smažené jehněčí po horňácku, kyperská jehněčí pečeně, pečená jehněčí kýta, jehněčí plátky buchlovské paní, jehněčí kotlety se sýrem, jehněčí kotlety, egyptské jehněčí kotlety, jehněčí kotlety se zeleninou, jehněčí maso na houbách, jehněčí kotlety po anglicku jehněčí výpečky, recept, hlavní jídla |