KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Játrový guláš

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept játrový guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g vepřových jater
   • 1 cibule
   • 2 lžíce olivového oleje
   • sůl
   • 2 lžíce sladké papriky
   • 1 lžička majoránky
   • 1 lžička drceného kmínu
   • hladká mouka na zahuštění
   • 3 stroužky česneku
Recept játrový guláš připravíme takto:
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nadrobno nakrájená játra a restujeme asi 15 minut. Pak zaprášíme paprikou, ještě chvilku restujeme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Až jsou játra měkká, zahustíme moukou a dochutíme solí, majoránkou, drceným kmínem a rozetřeným česnekem. Játrový guláš podáváme s dušenou rýží, houskovými nebo bramborovými knedlíky.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Játrový guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

bramborový guláš s uzeninou, špekáčkový guláš s pórkem, székelský guláš, telecí pivní guláš, moravský pivní guláš, patisonový guláš, buřtguláš, králičí guláš ii, kozí guláš, fazolový guláš



játrový guláš, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz