KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí guláš jadran potřebujeme tyto suroviny: • 500 g hovězí plece • 2 brambory • 3 kapie • 3 cibule • rajčatový protlak • kari koření • sůl • pepř • olej Recept hovězí guláš jadran připravíme takto:
Maso umyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme, a oopepříme. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dozlatova, přidáme rajčatový protlak a maso a opekáme asi 20 minut. Pak zalijeme vodou a vaříme asi 2 hodiny. Potom do guláše přidáme nastrouhané brambory a kapii a ještě 15 minut povaříme. Podle potřeby dochutíme solí. Podávame s vařenými brambory nebo s kynutým knedlíkem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí guláš Jadran nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: srnčí guláš se žampiony, houbový guláš se zeleninou, hovězí svíčková se zeleninou a bulgurem, znojemské hovězí biftečky, hovězí steak v pivní marinádě, hovězí nudličky s cibulí a chilli papričkami, székelský guláš, maďarský guláš z bažanta, fazolový guláš se zázvorem, hovězí po burgundsku hovězí guláš jadran, recept, hlavní jídla |