KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Francouzská zeleninová polévka s kuřecím masem

Kategorie: polévky, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept francouzská zeleninová polévka s kuřecím masem potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g kuřecího masa
   • 2 mrkve
   • 1 petržel
   • kousek celeru
   • 8 růžiček květáku
   • 2 listy kapusty
   • 1 cibule
   • hrst hrášku
   • 2 stroužky česneku
   • kousek másla
   • sůl
   • pepř
   • drůběží vývar
Recept francouzská zeleninová polévka s kuřecím masem připravíme takto:
Veškerou zeleninu nakrájíme na dlouhé proužky, květák rozdělíme na malé růžičky, maso nakrájíme také na proužky, vše vložíme do vroucí vody a vaříme doměkka (asi 25 minut). Nakonec přidáme trochu másla a dochutíme solí a pepřem. Při podávání ozdobíme kudrnkou.





francouzská zeleninová polévka s kuřecím masem, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz