KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept francouzská hovězí polévka potřebujeme tyto suroviny: • 0,5 kg hovězího masa s kostí • 0,5 kg slepičího masa • 1 svazek petrželové natě • 1 svazek celerové natě • 2 mrkve • 1 petržel • 100 g celeru • stroužek česneku • půlka zelené papriky • 150 g kapusty • pórek • olej • sůl • mletý černý pepř • celý černý pepř • 1 bobkový list • tymián Recept francouzská hovězí polévka připravíme takto:
Hovězí a slepičí maso umyjeme a na několik minut zalijeme horkou vodou. Potom osušíme, osmahneme na rozehřátém oleji, zalijeme 2 l studené vody a při mírné teplotě vaříme společně s 1 nastrouhanou mrkví, umytými natěmi, celým černým pepřem, bobkovým listem a mletým pepřem alespoň 3 hodiny. Podle potřeby doléváme vodu. Všechnu ostatní zeleninu očistíme, nakrájíme, dáme do 1 l procezeného masového vývaru, osolíme a uvaříme doměkka. Nakonec do polévky vložíme nakrájené uvařené maso. V naší kuchařce bylo kromě receptu Francouzská hovězí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: francouzská zeleninová polévka, hovězí polévka s bramborami, rychlá hovězí polévka z mletého masa, hovězí polévka s kari, ďábelská hovězí polévka, francouzská kuřecí polévka, hovězí polévka s cibulí a česnekem, francouzská houbová polévka, hovězí polévka se sněhovými nočky, zeleninová polévka s hovězím masem francouzská hovězí polévka, recept, polévky |