KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Francouzská hovězí polévka

Kategorie: polévky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept francouzská hovězí polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg hovězího masa s kostí
   • 0,5 kg slepičího masa
   • 1 svazek petrželové natě
   • 1 svazek celerové natě
   • 2 mrkve
   • 1 petržel
   • 100 g celeru
   • stroužek česneku
   • půlka zelené papriky
   • 150 g kapusty
   • pórek
   • olej
   • sůl
   • mletý černý pepř
   • celý černý pepř
   • 1 bobkový list
   • tymián
Recept francouzská hovězí polévka připravíme takto:
Hovězí a slepičí maso umyjeme a na několik minut zalijeme horkou vodou. Potom osušíme, osmahneme na rozehřátém oleji, zalijeme 2 l studené vody a při mírné teplotě vaříme společně s 1 nastrouhanou mrkví, umytými natěmi, celým černým pepřem, bobkovým listem a mletým pepřem alespoň 3 hodiny. Podle potřeby doléváme vodu. Všechnu ostatní zeleninu očistíme, nakrájíme, dáme do 1 l procezeného masového vývaru, osolíme a uvaříme doměkka. Nakonec do polévky vložíme nakrájené uvařené maso.





francouzská hovězí polévka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz