![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1,5 kg kozího masa • 2 cibule • 1 kg rajčat • 7 větviček čerstvého tymiánu • sůl • pepř • olej Recept dušené kozí maso připravíme takto:
Na rozpáleném oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a chvíli osmahneme. Pak podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Po půl hodině přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a tymián, osolíme, opepříme a dusíme další necelou půlhodinu. Dušené kozí maso podáváme se smaženými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušené kozí maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: dušené václavky, mleté maso v zelí, maso dvou barev na víně, vepřové maso na ďábelský způsob, burgundské hovězí maso, hovězí maso na žampionech, dušené řízky, mleté maso zapečené s vejci, vepřové maso se zelím po řecku, zapečené telecí maso se zeleninou dušené kozí maso, recept, hlavní jídla |