![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1,5 kg kozího masa • 2 cibule • 1 kg rajčat • 7 větviček čerstvého tymiánu • sůl • pepř • olej Recept dušené kozí maso připravíme takto:
Na rozpáleném oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a chvíli osmahneme. Pak podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Po půl hodině přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a tymián, osolíme, opepříme a dusíme další necelou půlhodinu. Dušené kozí maso podáváme se smaženými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušené kozí maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí maso na cibuli, hovězí maso na pepři, vařené hovězí maso se zeleninou, srbské skopové maso, telecí maso s rýží, jehněčí maso se žampióny, dušené hovězí plátky se zeleninou, hovězí maso na zázvoru, vepřové maso s kedlubnou, telecí maso se smetanovou omáčkou dušené kozí maso, recept, hlavní jídla |