KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí maso na cibuli potřebujeme tyto suroviny: • 600 g předního hovězího masa (nejlépe z krku) • 500 g cibule • olej • sůl Recept hovězí maso na cibuli připravíme takto:
Maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme na hrubé kostičky, necháme zesklovatět na oleji, přidáme maso a prudce orestujeme. Až maso změní barvu a pustí šťávu, osolíme, podlijeme trochou vody a za občasného míchání a podlévání vodou dusíme do měkka. Až je maso měkké, vydusíme šťávu na tuk. Podáváme například se zadělávanou kapustou, se špenátem, s vařenými bramborami atd. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso na cibuli nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: dušené kozí maso, hovězí plátky s pikantní omáčkou, telecí maso s kysaným zelím, hovězí rolády se sušenými rajčaty, hovězí po thajsku, telecí maso se smetanovou omáčkou, mleté maso v zelí, hovězí guláš s houbami, vepřové maso na smetaně, krkovička na cibuli hovězí maso na cibuli, recept, hlavní jídla |