![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • vepřové maso • kedlubny • sůl • pepř • sádlo Recept vepřové maso s kedlubnou připravíme takto:
Najemno nakrájenou cibulku osmahneme na sádle. Přidáme pokrájené vepřové maso a osmahneme ze všech stran. Pak podlijeme vodou a dusíme do měkka. Až je maso téměř hotové, přidáme nakrájené kedlubny, pepř a sůl a dovaříme (asi dvacet minut). Vepřové maso na kedlubnách podáváme nejlépe s opečenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso s kedlubnou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: masové knedlíčky v omáčce, ovar z vepřové hlavy, dušené vepřové koleno, dušené vepřové ledvinky, bavorský masový kotlík, krůtí maso se zeleninou, masové knedlíčky s paprikou a těstovinami, dušené klokaní maso, hovězí maso s pikantními fazolemi, masové placičky v bramborovém těstě vepřové maso s kedlubnou, recept, hlavní jídla |