![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 750 g klokaního masa • 300 g tučnějšího bůčku • 2 cibule • lžíce mouky • sůl • pepř Recept dušené klokaní maso připravíme takto:
Tučný bůček a klokaní maso nakrájíme na plátky a osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme také na plátky. Dno hrnce vyložíme bůčkem, na něj položíme klokaní maso a na něj naklademe cibuli. Hrnec přikryjeme a na prudším ohni vaříme deset minut. Pak dolijeme trochu vody a na mírnějším ohni dusíme cca dvě hodiny. V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušené klokaní maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové maso s vejci a bramborem, drůbeží maso v alobalu, hovězí maso v rajské omáčce, vepřové maso v pivní omáčce, jehněčí maso na paprice, dušené vepřové koleno, telecí maso s kysaným zelím, masové noky se smetanou, uzenářské vepřové maso v římském hrnci, dušené kozí maso dušené klokaní maso, recept, hlavní jídla |