KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Uzenářské vepřové maso v římském hrnci

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept uzenářské vepřové maso v římském hrnci potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g prorostlého vepřového ramínka
   • 100 g anglické slaniny
   • 150 g měkkého salámu
   • 2 cibule
   • 1 malá sklenice kečupu
   • 3 lžíce sojové omáčky
   • hořčice
   • mletá paprika
   • mletý pepř
Recept uzenářské vepřové maso v římském hrnci připravíme takto:
Maso nakrájíme na menší řízky, naklepeme, okořeníme, osolíme a potřeme hořčicí. Na dno římského hrnce rozložíme plátky cibule, na ni dáme na silnější plátky nakrájenou slaninu, masové řízky, plátky salámu a vše opakujeme, dokud nespotřebujeme suroviny. Poslední vrstvu tvoří cibule. Vše zalijeme kečupem smíchaným se sojovou omáčkou, hrnec uzavřeme, vložíme do studené trouby, teplotu nastavíme na 200°C a pečeme asi 80 minut. Podáváme s vařenými bramborami.





uzenářské vepřové maso v římském hrnci, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz