KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí maso na paprice potřebujeme tyto suroviny: • 750 g jehněčího masa • 150 g cibule • 3 stroužky česneku • 80 g másla • 30 g hladké mouky • sůl • 10 g sladké červené papriky • 4 lžíce vývaru • 3 lžíce rajčatového protlaku Recept jehněčí maso na paprice připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme kousky jehněčího masa a osmahneme. Pak je poprášíme hladkou moukou a mletou červenou paprikou, osolíme, zalijeme vývarem a podusíme doměkka. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a rajčatový protlak a ještě krátce povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí maso na paprice nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí maso se žampióny, zapečené telecí maso se zeleninou, jehněčí kotlety, jehněčí džuveč se zeleninou, kapr na paprice, jehněčí maso s fazolkami, burgundské hovězí maso, lín na česneku a paprice, drůbeží maso v alobalu, hovězí maso v rajské omáčce jehněčí maso na paprice, recept, hlavní jídla |