![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g telecího plecka • 400 g kysaného zelí • 4 jablka • 100 ml bílého vína • 200 ml zakysané smetany • 100 ml oleje • sůl • mletá červená paprika • kmín Recept telecí maso s kysaným zelím připravíme takto:
Maso nakrájené na kostky osmahneme na oleji, osolíme, přidáme mletou papriku, zalijeme vínem a dusíme. Po pár minutách přidáme nakrájené kysané zelí a kmín, přilijeme trochu vody a dusíme doměkka. Ke konci vaření přidáme ještě na osminky nakrájená jablka a smetanu. Telecí maso s kysaným zelím podáváme s chlebem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Telecí maso s kysaným zelím nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: telecí pečeně s ledvinkou v županu, pštrosí maso na kantonský způsob, telecí žebírka s cibulovou kaší, sedlácké brammbory se zelím, roláda z telecího masa, krkovice plněná kysaným zelím, uzené maso s mrkví, malajské hovězí maso, uzenářské vepřové maso v římském hrnci, hovězí maso s rukolou telecí maso s kysaným zelím, recept, hlavní jídla |