![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g uzeného masa • 500 g kysaného zelí • 5 zrnek celého pepře • 4 lžíce rajčatového protlaku • sůl • tuk Recept uzené maso v kysaném zelí připravíme takto:
Kysané zelí překrájíme, uzené maso nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme tukem a do něj dáme střídavě vrstvu zelí, vrstvu masa, přidáme celý pepř a končíme vrstvou zelí. Zalijeme vodou s rozmíchaným protlakem a zvolna dusíme doměkka. V naší kuchařce bylo kromě receptu Uzené maso v kysaném zelí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: brambory zapečené se zelím, dušené telecí maso, krůtí maso se zeleninou, vepřové maso na žampiónech, transylvánské vrstvené zelí, bramborové pirohy se zelím, valašské střapačky s kyselým zelím, masové knedlíčky s omáčkou, dušené klokaní maso, masové knedlíčky s paprikou a těstovinami uzené maso v kysaném zelí, recept, hlavní jídla |