KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Zbojnické pečené maso

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zbojnické pečené maso potřebujeme tyto suroviny:

   • 20 dkg vepřového masa
   • 15 dkg vepřových jater
   • 5 dkg slaniny
   • 10 dkg klobásy
   • 6 dkg cibule
   • 1 dkg hladké mouky
   • sůl
   • pepř
   • voda
Recept zbojnické pečené maso připravíme takto:
Vepřové maso, játra, klobásu, uzenou slaninu a cibuli nakrájíme na stejné plátky, které střídavě napichujeme na špejle. Maso posolíme, opepříme, dáme na pekáč a za občasného podlévání horkou vodou pečeme. Měkké vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, povaříme a nalijeme na maso. Zbojnické pečené maso podáváme s brambory nebo rýží.





zbojnické pečené maso, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz