KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Divočák na pivě se zelím

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept divočák na pivě se zelím potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g kančího masa
   • 200 g anglické slaniny
   • 500 g kysaného zelí
   • 250 ml zakysané smetany
   • cibule
   • 8 listů zelí
   • 100 g másla
   • 500 ml světlého piva
   • 100 g sádla
   • 5 stroužků česneku
   • mrkev
   • petržel
   • půl celeru
   • divoké koření
   • celý pepř
   • sůl
Recept divočák na pivě se zelím připravíme takto:
Na sádle orestujeme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a koření. Přidáme na malé nudličky nakrájené a osolené maso a zprudka opečeme. Přidáme zakysané zelí. Listy syrového zelí spaříme a rozklepeme. Na každý plát dáme masozeleninovou směs a zavineme. Vytvořené závitky vložíme na tuk orestované slaniny. Obložíme zbylou zeleninovou směsí a zalijeme pivem. Dusíme v troubě do měkka, maso vyjmeme a výpek zahustíme.





divočák na pivě se zelím, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz