KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Candát s cibulovou omáčkou

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept candát s cibulovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g candáta
   • 200 g červené cibule
   • 50 g sádla
   • 1 dcl smetany
   • lžíce citrónové šťávy
   • lžíce hladké mouky
   • sůl
   • pepř
Recept candát s cibulovou omáčkou připravíme takto:
Porce ryby osolíme, opepříme a osmahneme na sádle. Zasypeme nastrouhanou cibulí a za občasného podlévání masovým vývarem nebo vodou dusíme 20 minut. Maso opatrně urovnáme na mísu, mouku rozmícháme ve smetaně, přidáme citrónovou šťávu, vše přilijeme k cibuli a za stálého míchání krátce povaříme. Pak přes síto nalijeme omáčku na rybu.





candát s cibulovou omáčkou, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz