KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept candát s cibulovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • 800 g candáta • 200 g červené cibule • 50 g sádla • 1 dcl smetany • lžíce citrónové šťávy • lžíce hladké mouky • sůl • pepř Recept candát s cibulovou omáčkou připravíme takto:
Porce ryby osolíme, opepříme a osmahneme na sádle. Zasypeme nastrouhanou cibulí a za občasného podlévání masovým vývarem nebo vodou dusíme 20 minut. Maso opatrně urovnáme na mísu, mouku rozmícháme ve smetaně, přidáme citrónovou šťávu, vše přilijeme k cibuli a za stálého míchání krátce povaříme. Pak přes síto nalijeme omáčku na rybu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Candát s cibulovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rybí filé s houbovou omáčkou, zadělávaný zajíc s černou omáčkou, hovězí plátky s pikantní omáčkou, přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou, losos s křenovou omáčkou, makarony s ořechovou omáčkou, telecí maso se smetanovou omáčkou, losos s bazalkovou omáčkou, tvarohové šišky s ovocnou omáčkou, vepřová panenka s holandskou omáčkou candát s cibulovou omáčkou, recept, hlavní jídla |