Dnes je 07. prosince, sobota, svátek má: Ambrož a Benjamín
Pastýřský koláč jehněčíKategorie: hlavní jídla, skopové masoHodnocení receptu:   Na recept pastýřský koláč jehněčí potřebujeme tyto suroviny: • 800 g mletého jehněčího masa • 6 brambor • 1 cibule • 1 stroužek česneku • 2 mrkve • 2 rajčata • 1 malá plechovka hrášku • olej • mléko • 100 g tvrdého sýra • máslo • sůl • mletá červená paprika • pepř • sušený rozmarýn • sušené oregano • sušený tymián Recept pastýřský koláč jehněčí připravíme takto: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek nakrájený na plátky. Potom přidáme maso a mícháme, dokud se nezatáhne. Posypeme mletou paprikou, osmahneme, přidáme nakrájenou mrkev a oloupaná a nakrájená rajčata, osolíme a přikryté dusíme. Později přidáme hrášek, bylinky a koření a dusíme doměkka. Brambory očistíme, nakrájíme a uvaříme. Pak slijeme vodu, přidáme horké mléko podle potřeby a kousek másla a vymícháme hladkou kaši. Do zapékací mísy navrstvíme maso, na to rovnoměrně rozetřeme bramborovou kaši, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme v troubě asi 30 minut.
pastýřský koláč jehněčí, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!