Dnes je 16. ledna, sobota, svátek má: Ctirad
Jehněčí kotlety na bylinkáchKategorie: hlavní jídla, skopové masoHodnocení receptu:   Na recept jehněčí kotlety na bylinkách potřebujeme tyto suroviny: • 400 g očištěného jehněčího hřbetu • sůl • na marinádu: 3 citrony + bazalka + estragon + šalvěj + rozmarýn + česnek + olej Recept jehněčí kotlety na bylinkách připravíme takto: Maso naporcujeme na kotletky (očištěnou kost necháme vykukovat), osolíme a připravíme marinádu. Bylinky a očištěný česnek nasekáme, přidáme citrónovou šťávu a zašleháme do oleje. Maso v marinádě necháme odpočinout 1 až 2 dny, pak jej zprudka opečeme na pánvi - asi minutu z obou stran. Podáváme teplé.
jehněčí kotlety na bylinkách, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2021 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!