Dnes je 18. února, pondělí, svátek má: Gizela
Jehněčí kotletky v marináděKategorie: hlavní jídla, skopové masoHodnocení receptu:   Na recept jehněčí kotletky v marinádě potřebujeme tyto suroviny: • jehněčí kotletky (2 ks na porci) • na marinádu: 150 ml bílého jogurtu • 100 ml bílého suchého vína • 3 lžíce oleje • sůl • pepř • špetka cukru • 1 lžička tymiánu • půl lžičky rozmarýnu • l lžička kari Recept jehněčí kotletky v marinádě připravíme takto: Ingredience na marinádu smícháme. Do marinády dáme kotlety a marinujeme 2 až 3 dny. Potom kotlety spolu s marinádou dusíme přikryté v troubě 30 minut, pak kotlety otočíme a odkryté pečeme dalších 30 minut. Podávame s vařenými bramborami.
jehněčí kotletky v marinádě, recept, hlavní jídla Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2019 CBMonitor.cz Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!