![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 plátky vepřové kýty • 150 g brynzy • 2 lžíce rozpuštěného másla • 2 vejce • hladká mouka • strouhanka • 2 lžíce petrželové natě • sůl • pepř • olej na smažení Recept vepřové řízky s brynzou připravíme takto:
Maso lehce naklepeme, osolíme a potřete máslem. Brynzu promícháme s nasekanou petrželovou natí a navrstvíme ji na plátky masa. Ty potom přehneme na polovinu, spojíme párátky a obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Na rozehřátém oleji smažíme z obou stran dozlatova. Vepřové řízky s brynzou podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové řízky s brynzou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: balkánské vepřové kotlety, vepřové závitky s cibulovou náplní, myslivecké řízky, vepřové maso s houbami a omeletou, dušené vepřové koleno, dušené řízky, vepřové žebírko na kmíně, vepřové maso se zelím po řecku, vepřové kotlety na víně a fenyklu, vepřové maso na smetaně vepřové řízky s brynzou, recept, hlavní jídla |