KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vepřové řízky s brynzou potřebujeme tyto suroviny: • 4 plátky vepřové kýty • 150 g brynzy • 2 lžíce rozpuštěného másla • 2 vejce • hladká mouka • strouhanka • 2 lžíce petrželové natě • sůl • pepř • olej na smažení Recept vepřové řízky s brynzou připravíme takto:
Maso lehce naklepeme, osolíme a potřete máslem. Brynzu promícháme s nasekanou petrželovou natí a navrstvíme ji na plátky masa. Ty potom přehneme na polovinu, spojíme párátky a obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Na rozehřátém oleji smažíme z obou stran dozlatova. Vepřové řízky s brynzou podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové řízky s brynzou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové kotlety po milánsku, vepřové pečené koleno, pikantní králičí řízky, vepřové maso s kedlubnou, krůtí řízky s žampiony a shery, vepřové kotletky v rosolu, bezové řízky, telecí řízky s houbami a sýrem, kotlíkový guláš z vepřového a krůtího masa, vepřové maso v pivní omáčce vepřové řízky s brynzou, recept, hlavní jídla |