KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vepřové řízky s brynzou

Kategorie: hlavní jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vepřové řízky s brynzou potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 plátky vepřové kýty
   • 150 g brynzy
   • 2 lžíce rozpuštěného másla
   • 2 vejce
   • hladká mouka
   • strouhanka
   • 2 lžíce petrželové natě
   • sůl
   • pepř
   • olej na smažení
Recept vepřové řízky s brynzou připravíme takto:
Maso lehce naklepeme, osolíme a potřete máslem. Brynzu promícháme s nasekanou petrželovou natí a navrstvíme ji na plátky masa. Ty potom přehneme na polovinu, spojíme párátky a obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Na rozehřátém oleji smažíme z obou stran dozlatova. Vepřové řízky s brynzou podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší.





vepřové řízky s brynzou, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz