![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g vepřového masa • 150 g žampiónů • 0,5 l mléka • 50 g másla • sůl • celý černý pepř Recept vepřové maso na žampiónech připravíme takto:
Maso osolíme, dáme do pekáče s rozehřátým máslem a pečeme dozlatova. Pak zalijeme mlékem, přiklopíme a dusíme doměkka. Mezitím podusíme na másle pokrájené žampióny a přidáme spolu s pepřem k masu. Hotové maso krájíme na plátky a podáváme nejlépe s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso na žampiónech nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečené hovězí maso s pórkem, hovězí maso v zelenině, maso dvou barev na víně, zapečené vepřové kotlety se sýrem a bramborami, filé na žampiónech, plněné vepřové žebro, kotlíkový guláš z vepřového a krůtího masa, vepřové ledvinky s jablkem, hovězí maso s pažitkovou omáčkou, vepřové maso na smetaně vepřové maso na žampiónech, recept, hlavní jídla |