Hovězí maso s pažitkovou omáčkouKategorie: hlavní jídla, hovězí masoHodnocení receptu:   Na recept hovězí maso s pažitkovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • 600 g hovězího masa • 200 ml smetany na vaření • 3 kostky zeleninového bujónu • 1,5 l vody • světlá jíška • 70 g čerstvé pažitky Recept hovězí maso s pažitkovou omáčkou připravíme takto: V 1,5 litru vařící vody rozpustíme bujón, přidáme maso a vaříme do měkka. Potom maso vyndáme a nakrájíme na plátky. Vývar zahustíme světlou jíškou do hustoty omáčky, přidáme najemno nasekanou pažitku a podle potřeby zjemníme smetanou na vaření. Při podávání plátky masa přelijeme pažitkovou omáčkou.
hovězí maso s pažitkovou omáčkou, recept, hlavní jídla |
|