![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 300 g hovězího masa na minutku • 300 g kuřecích prsíček • 1 pórek • 1 červená paprika • 1 žlutá paprika • olej • na marinádu: 2 lžíce rýžového vína + půl lžíce solamylu + půl lžičky chilli omáčky + 1 lžička pasty sambal oelek Recept maso dvou barev na víně připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky. Z vína, pasty sambal oelek, solamylu a chilli omáčky připravíme marinádu, do které maso na jednu hodinu naložíme. Pak z masa marinádu slijeme, na rozpáleném oleji maso zprudka opečeme doměkka, přidáme papriky a pórek (nakrájené na tenké nudličky) a za stálého míchání ještě krátce osmahneme. Maso dvou barev podáváme s rýží nebo nudlemi. V naší kuchařce bylo kromě receptu Maso dvou barev na víně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí maso s fazolkami, pikantní hovězí maso, zadělávané telecí maso se zeleninou, uzené maso s křenem, sójové maso se zeleninou, dušené kozí maso, uzené maso se švestkovou omáčkou, srnčí na víně se sýrem, hovězí maso na žampionech, zapečené hovězí maso s pórkem maso dvou barev na víně, recept, hlavní jídla |