KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Velikonoční hlavička

Kategorie: hlavní jídla, velikonoční jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept velikonoční hlavička potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g masa (1/3 uzeného + 1/3 vepřového + 1/3 telecího)
   • 6 vajec
   • 30 g tuku
   • 6 až 10 rohlíků
   • petrželová nať
   • 2 lžíce nasekaných mladých kopřiv
   • sůl
Recept velikonoční hlavička připravíme takto:
Všechno maso uvaříme, nakrájíme nadrobno a promícháme ho s nakrájenými rohlíky (předem navlhčenými vývarem z masa), vejci a kopřivami. Osolíme a upečeme ve vymazaném pekáči. Hlavičku můžeme podávat teplou i studenou.





velikonoční hlavička, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz