![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g hovězího masa (vařeného nebo pečeného) • 4 vejce • 4 lžíce smetany • čtvrtka nakrájené cibule • 1 lžice sádla • sůl • pepř • lžíce zelené petrželnové natě Recept vařené hovězí maso připravíme takto:
Maso umeleme. Nadrobno nakrájenou cibuli podusíme na sádle, přidáme maso, smetanu, petrželovou nať nakrájenou nadrobno, sůl, pepř a vejce, dobře promícháme a chvilku společně podusíme. Potom dáme do vymazané nádoby a v páře vaříme asi 1 hodinu. Podávame zalité rajskou omáčkou a s bramborovým pyré. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vařené hovězí maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: maso dvou barev na víně, uzené maso v bramboráku, vepřové maso s vejci a bramborem, dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky, hovězí plátek na jalovci, beraní maso na česneku, pálivé maso s rýží, hovězí maso v zelenině, telecí maso s kysaným zelím, vepřové maso se šípkovou omáčkou vařené hovězí maso, recept, hlavní jídla |