KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vařené hovězí maso potřebujeme tyto suroviny: • 500 g hovězího masa (vařeného nebo pečeného) • 4 vejce • 4 lžíce smetany • čtvrtka nakrájené cibule • 1 lžice sádla • sůl • pepř • lžíce zelené petrželnové natě Recept vařené hovězí maso připravíme takto:
Maso umeleme. Nadrobno nakrájenou cibuli podusíme na sádle, přidáme maso, smetanu, petrželovou nať nakrájenou nadrobno, sůl, pepř a vejce, dobře promícháme a chvilku společně podusíme. Potom dáme do vymazané nádoby a v páře vaříme asi 1 hodinu. Podávame zalité rajskou omáčkou a s bramborovým pyré. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vařené hovězí maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pekingské maso, jehněčí maso na paprice, jehněčí maso s fazolkami, zapečené skopové maso se zeleninou, srbské skopové maso, plněná hovězí roláda, uzené maso s mrkví, krůtí maso s rýží, zapečené hovězí maso s pórkem, zadělávané telecí maso vařené hovězí maso, recept, hlavní jídla |