KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vařené hovězí maso

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vařené hovězí maso potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g hovězího masa (vařeného nebo pečeného)
   • 4 vejce
   • 4 lžíce smetany
   • čtvrtka nakrájené cibule
   • 1 lžice sádla
   • sůl
   • pepř
   • lžíce zelené petrželnové natě
Recept vařené hovězí maso připravíme takto:
Maso umeleme. Nadrobno nakrájenou cibuli podusíme na sádle, přidáme maso, smetanu, petrželovou nať nakrájenou nadrobno, sůl, pepř a vejce, dobře promícháme a chvilku společně podusíme. Potom dáme do vymazané nádoby a v páře vaříme asi 1 hodinu. Podávame zalité rajskou omáčkou a s bramborovým pyré.





vařené hovězí maso, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz