KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vepřové maso ve šlehačce potřebujeme tyto suroviny: • 4 vepřové kotlety • brambory • sůl • mletá paprika • šlehačka • máslo Recept vepřové maso ve šlehačce připravíme takto:
Mäso naklepeme a necháme chvíli uležet ve šlehačce. Brambory nakrájíme na plátky. Do máslem vymayané formy vložíme polovinu brambor, ty osolíme a opaprikujeme, na ně položíme plátky masa, na maso naskládáme druhou polovinu brambor, osolíme a opaprikujeme, formu přikryjeme a pečeme v troubě při 200°C asi 2 hodiny. Před koncem pečení odkryjeme, aby se nám vytvořila kůrčička. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso ve šlehačce nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: srbské skopové maso, vepřové nakládané řízky, vepřové maso s vejci a bramborem, dušené hovězí maso s křenem, vepřové mugli, masové kuličky plněné sýrem, uzené maso v kysaném zelí, vepřové kapsy s houbami, vepřové srdce na slanině, telecí maso na víně vepřové maso ve šlehačce, recept, hlavní jídla |