KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Vepřové maso ve šlehačce

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept vepřové maso ve šlehačce potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 vepřové kotlety
   • brambory
   • sůl
   • mletá paprika
   • šlehačka
   • máslo
Recept vepřové maso ve šlehačce připravíme takto:
Mäso naklepeme a necháme chvíli uležet ve šlehačce. Brambory nakrájíme na plátky. Do máslem vymayané formy vložíme polovinu brambor, ty osolíme a opaprikujeme, na ně položíme plátky masa, na maso naskládáme druhou polovinu brambor, osolíme a opaprikujeme, formu přikryjeme a pečeme v troubě při 200°C asi 2 hodiny. Před koncem pečení odkryjeme, aby se nám vytvořila kůrčička.





vepřové maso ve šlehačce, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz