![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 vepřové kotlety • brambory • sůl • mletá paprika • šlehačka • máslo Recept vepřové maso ve šlehačce připravíme takto:
Mäso naklepeme a necháme chvíli uležet ve šlehačce. Brambory nakrájíme na plátky. Do máslem vymayané formy vložíme polovinu brambor, ty osolíme a opaprikujeme, na ně položíme plátky masa, na maso naskládáme druhou polovinu brambor, osolíme a opaprikujeme, formu přikryjeme a pečeme v troubě při 200°C asi 2 hodiny. Před koncem pečení odkryjeme, aby se nám vytvořila kůrčička. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřové maso ve šlehačce nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: dušené telecí maso ii, dušené sójové maso s mrkví, masové kuličky plněné sýrem, smažené vepřové závitky, staročeské hovězí maso, vepřové ledvinky s jablkem, vepřové závitky na smetaně, jehněčí maso se žampióny, pikantní masové kuličky, uzené maso s mrkví vepřové maso ve šlehačce, recept, hlavní jídla |